Vrijwilligers bij
dé Lunchclub tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang is in de huidige schooldagindeling een belangrijk onderdeel voor veel ouders en daarom is het van belang dit goed geregeld te hebben. Het is van belang om tijdens het overblijven een plezierige sfeer te creëren waarin voor kinderen voldoende tijd is om ontspannen te eten en te spelen.

Het aantal medewerkers dat wordt ingezet, is afhankelijk van de groepsgrootte. Per vrijwilliger mag er maximaal 15 kinderen opgevangen worden. Als vrijwilliger ontvang je een vrijwilligersvergoeding per keer dat je aanwezig bent. Eigen kinderen maken gratis gebruik van de tso op de dag(en) dat je werkzaam bent als vrijwilliger op de tso.

N

Omscholing

dé Lunchclub biedt haar medewerkers regelmatig mogelijkheden tot scholing. Het is goed te weten dat er voor elke locatie een contactpersoon is die je kan ondersteunen bij vragen, knelpunten of problemen.

N

Wat houdt het werk in

Het begeleiden van een groep kinderen (tussen 4 en 12 jaar) tijdens het eten en tijdens het spelen of korte activiteiten (spelletje, knutselen, tekenen/kleuren). Wanneer: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Niet in schoolvakanties.

N

Meer informatie

Je werkt meestal samen met een team overblijfkrachten, dat onder leiding staat van een contactpersoon en een tso-coördinator. Ervaring met (groepen) kinderen is een pré. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om met kinderen om te gaan.

N

Vergoeding

Je krijgt een vergoeding van € 10, – per meegedraaide middagpauze. In dit bedrag zijn ook extra activiteiten, zoals vergaderingen en trainingen verrekend.
Heb je interesse? Stuur een e-mail naar info@lunchclub-opo.nl.  Je draait eerst een keertje mee om te kijken of je het leuk vindt. Er zijn regelmatig vacatures. Kijk onder de rubriek vacatures of er iets voor jou bij staat.

Ook uw kind zorgeloos laten opvangen?

N

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

De Lunchclub vraagt voor alle vrijwilligers een VOG aan. Deze ‘verklaring omtrent gedrag’ is nodig voor iedereen die voor stichting OPO Borger-Odoorn in de tussenschoolse opvang actief is. Indien deze verklaring niet wordt verstrekt of indien iemand daar niet aan mee wil werken, zal de stichting deze persoon niet kunnen inzetten bij haar activiteiten.

Blog dé Lunchclub

Volg de laatste nieuwtjes en weetjes.

2017

De medewerksters van De Lunchclub wensen iedereen een goed en gezond 2017 !

Lees meer

Hoera weer lente

Het voorjaar is in aantocht en dus zijn en alle Lunchclub-scholen weer voorzien van nieuw buitenspeelgoed.

Lees meer

Nationale TSO-dag

Donderdag 4 juni is het de Nationale TSO-dag. Voor de kinderen van de Lunchclub staat een verrassing klaar!

Lees meer

Nieuwsgierig of meer info?
neem gerust contact op

 

Verantwoordelijkheid
kindvriendelijkheid en veiligheid is onze missie.

De Baander 2 9531 MC Borger